Sivas'ta 2 çocuk daha boğuldu!

12 Haziran'da mevsimlik tarım işçilerinin 3 çocuğunun Sivas'ta Kızılırmak Nehri'nde boğulmasının ardından bu kez de Yıldızeli ilçesinde sulama kanalına giren tarım işçisi ailenin 2 çocuğu boğuldu.

Sivas'ta 2 çocuk daha boğuldu!

Yine tarım işçisi aile, yine boğulma, yine evlat acısı. 12 Haziran'da Şanlıurfa'da yaşayan mevsimlik tarım işçici ailelerin 3 çocuğunun boğulmasının ardından bu kez de Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde sulama kanalına giren tarım işçisi ailenin 2 yaşlarındaki oğulları Yusuf Konaç ve Ramazan Konaç boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Muncunun Çitliği mevkiinde meydana geldi. Bölgede tarım işçisi olarak çalışan ailelerin 2 yaşındaki çocukları, Yusuf Konaç (2) ve Ramazan Konaç (2) yakınları tarafından bölgeye yakın bir noktadaki sulama kanalında boğulmuş olarak bulundu.

Yakınları tarafından sudan çıkartılan çocuklar ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Çocukların oyun oynarken suya girdikleri tahmin ediliyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.