Sivaslı Cindy hamile!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Tülin Şahin'in hamileliği ve sosyal medya hesabındaki paylaşımından sonra yaşanan tartışmalar hakkında konuştu.

Memet Özer ile 12 yıl evli kalarak 2017 yılında boşanan Tülin Şahin, 2019'un nisan ayında Portekiz'li Yatırım Bankacısı Pedro De Noronha ile nikah masasına oturdu. Tülin Şahin, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile bebek beklediğini açıkladı. Sivaslı Cindy hamile! - Resim : 1

Sosyal medya paylaşımına gelen yorumlarda tartışma çıktı. Tülin Şahin yorum yapan kişilere şu şekilde cevap verdi; 

Sivaslı Cindy hamile! - Resim : 2Seren Serengil, "Gerçekten Memet bey'in çocuğu olmuyorsa, bir kadının yaralanabileceği gibi bir erkeğin de yaralanabileceğini düşünmesi gerekiyor Tülin'in. Tülin'in bugüne kadar takdir ettiğim bir tarafı vardır. Sivaslı Cindy diye başladı. Kendisini, konuşma tarzını, hepsini değiştirdi, güzelleştirdi. Kaliteli bir şekilde durdu. Çok konuşmadı magazinlerde yer almadı. Memet Özer kaliteli bir adamdı. Memet'te Tülin'e bir şeyler kattı. Pedro'yu da buldu ama bu saatten sonra konuşursan Sivaslı Cindy'ye geri dönersin.

Sosyal medyada takipçilerimiz, sevenlerimiz var ama bir tarafta fake hesaplar, rahatsızlar da var. Ben fake hesaplara, kendi hayatlarında çok mutsuz olan ruh hastaları diyorum. Bu insanlar sizi kötüleyerek, sizi karşı tarafa sataşmanız için tahrik edip, itekliyorlar. Siz bunu yapmayın! Siz kendiniz ile ilgili bir iftira varsa, kendiniz ile ilgili durum varsa cevap verin. Ama sen oradan kocanı suçlayarak kendini müdafaa edersen, o durum çok çirkin olmuş olur. 13 yıldır bu adamla birlikteydin. Bu adam seni hiç aldatmadı, iyi bir adamdı. Yani gerçekten bunu söylemeli miydin?" yorumunda bulundu.