Şampiyon son maçta takıldı

Süper Lig’in 34’üncü ve son haftasında Sivasspor evinde, şampiyon olmayı garantileyen Galatasaray’ı 2 farklı geriye düştüğü mücadelede 4-3 yenmeyi başardı.

Şampiyon son maçta takıldı

Spor Toto Süper Lig’in 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Galatasaray, Sivasspor deplasmanından 4-3’lük skorla mağlup olarak puansız ayrıldı.  

Galatasaray henüz karşılaşmanın 2’inci dakikasında Martin Linnes ile öne geçti. 34’üncü dakikada ise Muğdat Çelik farkı ikiye çıkaran golünü kaydetti.

Sivasspor’dan üst üste goller

Karşılaşmada ilk yarının sonrlarına doğru Sivasspor 43’üncü dakikada Sergiy Rybalka ve 45’te Hakan Arslan ile bulduğu üst üste gollerle ilk yarıyı 2-2 berabere tamamlayarak soyunma odasına moralli gitmeyi başardı.

İkinci yarıda önemli fırsatları kaçıran Sivasspor, 77’de Rybalka ile öne geçti. Bu golden hemen sonra Sivasspor’da farkı ikiye çıkaran golü Aroune Kone kaydetti.

82’de ise Muğdat maçtaki ikinci, Galatasaray’ın ise 3’üncü golünü attı. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirleyen gol oldu ve Galatasaray 4-3’lük mağlubiyetle mücadeleden puansız ayrılan taraf oldu.