Bakan Soylu ilk kez tv100’de göstermişti! CHP’den Bakan Soylu’ya ‘FETÖROMAN’ yanıtı! Siyasette "FETÖROMAN" tartışması sıcaklığını koruyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ilk kez tv100'de gösterdiği "FETÖROMAN" dosyası, siyasetin gündemine oturdu. Soylu'nun "Bu bir FETÖROMAN, bu dosya açılacak" açıklamasına CHP Sözcüsü Faik Öztrak yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ilk kez tv100 yayınında gündeme getirdiği “FETÖROMAN” dosyası siyasetin gündemine oturdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ana muhalefet bu kez de “FETÖROMAN” dosyası üzerine karşı karşıya geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilk kez tv100 canlı yayınında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile FETÖ arasında 32 basamaklı bir ilişki olduğunu söyledi. Bunu bir dosya haline getirdiklerini açıklayan Bakan Soylu’nun açıklamalarına CHP’den yanıt gecikmedi.

CHP’den yanıt geldi

Soylu, tv100’de CHP’nin FETÖ ile ilişkisini kırmızı bir dosya haline getirdiklerini söylemişti. CHP’den Süleyman Soylu’ya yanıt CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’dan geldi.

Bakan Soylu ise, içeriği merak edilen kırmızı dosyanın ne zaman açıklanacağıyla ilgili zaman vermemişti. Soylu’nun açıklamaları CHP’den gelen yanıtla sıcaklığını korudu.

Engin Altay, Soylu’nun açıkladığı dosyaya verdiği yanıtta, “O dosyayı sallamakla olmaz. Aç o dosyayı.  Orada bir suç varsa ve sen bunu bekletiyorsan zaten suç işliyorsun” ifadelerini kullandı.