Karısının şeytani planı polis denetiminde ortaya çıktı

Şoförlük yaparak hayatını sürdüren Yadigar Kepçe polis denetiminde ehliyeti sorgulanınca hayatı değişti. O an yüzde 90 görme engelli olduğunu öğrenen Kepçe'nin ehliyetine de el konuldu. Bu olay karısının yaptığı şeytani planı da ortaya çıkardı.

Karısının şeytani planı polis denetiminde ortaya çıktı

İstanbul'da yaşayan Yadigar Kepçe isimli şahıs bir gün yolda giderken polis tarafından durduruldu. Ehliyet ve ruhsatını polise veren Kepçe, aldığı cevap sonrasında hayatının şokunu yaşadı. Raporlara göre Kepçe yüzde 90 görme engelliydi ve araç kullanamazdı.

İlk anda karışıklık olduğunu düşünen adam gerçeği öğrendiği zaman hayatının ikinci şokunu yaşadı. Polislerin kendisine söylediği gibi gerçekten adına düzenlenmiş bir görme engelli raporu vardı ve bu raporu hazırlatan da 4 çocuğunun annesi yani kendi karısıydı. Karısı bu sayede her ay bin 220 lira maaş alıyordu.

Soluğu savcılıkta aldı

Olayın ardından hemen eve giden Kepçe, çekmeceleri araştırdığında gerçekten adına düzenlenmiş bir görme engelli raporu olduğunu gördü. Soluğu savcılıkta alan adam Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu. Karısının her ay farklı belediyeler giderek kendisi hakkında yalanlar söylediğini ifade eden adam, "Eşim kör diyor, eşim kanser diyor belediyelerden yardım alıyor" dedi.

Sevdiği için şikayetini geri çekti

Bu olayın ardından eşiyle arasının bozulduğunu ifade eden adam, çocuklarının annesi olduğu için affettiğini söyledi. Eşiyle barışmak için ailesinin evine gittiğinde ise eşinin kardeşleri tarafından dövüldüğünü ileri süren adam karısına neden görme engelli raporu aldırdığını sorduğunda ablasının zorla yaptırdığını söylediğini ileri sürdü.

Kör edemeyince sahte rapor almışlar

Eşinin ve baldızının geçmişte kendisini kör etmeye çalıştığını ileri süren Kepçe, Ben 2017'nin Ekim ayında evde uyurken eşim ve baldızım gözlerime çamaşır suyu döktü. Oysa ki bunların bir amaçları varmış. Ehliyetim alınınca evde raporları bulunca anladım o günkü amaçlarını. 2013 yılında adıma aldıkları yüzde 90 raporun bir gün ortaya çıkacağını düşünerek, gözlerimi kör etmek için dökmüşler" dedi.

Oyun içinde oyun

2017 yılında çocuğuna tokat attığı için şikayetçi olduklarını ve sosyal hizmetler yetkililerinin eve geldiğini anlatan Kepçe, yaşadığı olayı şöyle anlattı: Kimin geldiğinden haberim yoktu. Eşim bana güneş gözlüğü taktı. Görevli bana, "Traşınızı kendiniz mi oluyorsunuz?" diye sordu. Ben cevap vermeden eşim, "Berbere götürüyoruz" diye yanıt verdi. O zamanlar benim üzerimden sahte raporla maaş alıyormuş. Bunların hepsini bana eşim ve baldızım yaptı.