Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 2-8 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Şok 2-8 Mart aktüel ürünler kataloğu Şok'un internet sitesinde yayınlandı. Beyaz eşyadan elektrikli ev aletlerine, elektronikten temizlik ve mutfak ürünlerine birçok ürün yer alıyor. Peki, 2-8 Mart Şok aktüel ürünler listesinde bu hafta neler var?

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 2-8 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi

Şok aktüel ürünler kataloğu Şok'un internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. Şok 2-8 Mart 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Şok aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimli ürünler merak ediliyor. 2-8 Mart Şok aktüel ürünler kataloğunda birçok indirimli fiyat yer alıyor.

 2-8 MART ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Şok aktüel ürünler kataloğunda; ülker dankek rulo pasta, Lay's fırından, üzüm pekmezi, Nescafe klasik kahve gibi yiyecek ve içeceklerin yanı sıra dekoratif çerezlik saplı, metal peçetelik, metal kutulu kaşıklık, star kare tuzluk, metal meyvelik gibi mutfak gereçleri de yer alıyor.

Listede ayrıca; runner püsküllü, kırlent kılıfı püsküllü, el havlusu, çarşaf seti çift kişilik, L köşe koltuk takımı gri, sehpa takımı, kadın omuz çantası, kadın kol çantası, kadın leopar pijama takımı, kadın terlik çeşitleri gibi ürünler ön plana çıkıyor. İndirimli ürünler listesinde; Hd uydulu alıcı Led Tv, çamaşır kurtuma makinesi, çamaşır makinesi, süpürge ve paspas, buhar kazanlı sehpalı ütü, elektirkli süpürge gibi bir çok ürün dikkat çekiyor. İşte Şok 2-8 Mart aktüel ürünler kataloğu tam listesi…

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 2-8 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi - Resim : 2

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 2-8 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi - Resim : 3

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 2-8 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi - Resim : 4

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 2-8 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi - Resim : 5