Yakalanınca "annem duymasın" dedi

Sokağa çıkma kısıtlamasını alkollü araç kullanarak delen şahıs sürekli telefonda konuşup "aman annem duymasın" dedi. Sürücü hem para cezası ödeyecek hem de ehliyetine el konuldu.

Yakalanınca "annem duymasın" dedi

Bursa'da bir kişi hem sokağa çıkma kısıtlmasına uymadı hem de akollü yakalandı. Sürücü, cezayı yarın ödeyeceğini söyledi. Sürekli telefonuyla konuşan sürücü Mustafa B. karşısındaki kişiye ise ''Annem duymasın'' dedi.

Şehirde polis ekipleri, kent genelinde korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması denetimi yaptı.

Kontrol noktasında her gelen aracı durduran ekipler, sürücünün alkollü olduğunu fark etti. Mustafa B., üflediği alkol metrede 244 promil alkollü çıktı. Hem kısıtlamaya uymayan hem de alkollü araç kullanan sürücüye polis ekipleri toplam 4 bin 378 lira ceza uygulanırken, 6 ay geçici süreyle ehliyetine el koydu.

Kameraları görünce "cezayı yarın ödeyeceğini" ifade eden Mustafa B., telefonda konuştuğu kişiye ise annesinin duymaması konusunda tembihledi. Yanında bulunan arkadaşına ise sokağa çıkma kısıtlamasından 3 bin 150 lira cezai işlem uygulandı. Sürücü Mustafa B., gözaltına alınırken, aracı ise yakınına teslim edildi.