Sokak köpeğinin karnına jiletle 'it' yazmışlar

Sakarya'da ağır işkence görmüş bir sokak köpeği, vatandaşlar tarafından belediyenin veteriner hizmetlerine götürüldü. Tedavi altına alınan yaralı köpeğin üzerine jilet gibi kesici bir aletle 'it' yazıldığı belirtildi.

Sokak köpeğinin karnına jiletle 'it' yazmışlar

" Sakarya'nın Arifiye ilçesinde vatandaşlar kanlar içinde buldukları bir köpeği Büyükşehir Belediyesi'ne ait veterinerlik hizmetlerine götürdü.  Yaralı köpek hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar araba çarptığını sandıkları köpeğin üzerine biri tarafından jiletle 'it' yazısı kazındığını öğrenince şoke oldular.

Sokak köpeğinin karnına jiletle 'it' yazmışlar - Resim : 1

Köpek şu an Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'nde tedavi görüyor.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, yaralı halde bulunan köpeğin gece saatlerinde bir vatandaş tarafından barınağa getirildiğini söyledi.

"Jiletle üzerine kelime kazınmış"

 

 "Normalde sadece darp izleri olsaydı trafik kazası diyebilirdik fakat üzerinde jiletle kazınarak kelime yazılmış. Burada gece çalışan arkadaşımız ilk müdahalesini yapmış. Yaralarının tedavisi yapıldı, ağrı kesicileri verildi. Arka ayaklarında bir sıkıntı var. İnşallah tedavi süreci burada devam edecek." diye konuştu.

"Allah ıslah etsin, söyleyecek bir şey bulamıyorum"

Zaman zaman işkence çektirilmiş hayvanlarla karşılaştıklarını söyleyen Yaman, yapılan muamele ilgili söylecek kelime bulamadığını belirterek " Allah ıslah etsin" diye konuştu.

Köleğin arka ayaklarında da sorun olduğunu belirten Yaman, "Kırık olmup olmadığını belirleyeceğiz. Şu an ağrı ve sızıları var. Ağrı kesiciler ve vitaminlerle durumunu destekliyoruz. Umarım iyileşecek ve sonrasında sahiplendireceğiz" diye konuştu. 

Yaman, köpeğin bulunma ve tedavi sürecinde hayvan dernekleriyle koordineli hareket ettiklerini sözlerine ekledi.