Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Özge Yağız ve Gökberk Demirci evleniyor!

Yemin dizisinde başrol karakterlerini canlandıran Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkı gerçek oldu. Şimdilerde Sol Yanım dizisinde Serra karakterine hayat veren oyuncu Özge Yağız, sevgilisi Gökberk Demirci'den evlenme teklifi aldı.

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Özge Yağız ve Gökberk Demirci evleniyor!

Yemin dizisinde aşk yaşamaya başlayan Özge Yağız ve Gökberk Demirci'den güzel haber geldi. Ünlü çift evleniyor. 

Dizide evli Tarhun çiftini canlandıran Özge Yağız ile Gökberk Demirci'nin aşkı sezon finali paylaşımlarında ortaya çıkmıştı. 

Şimdilerde Sol Yanım dizisiyle boy gösteren güzel oyuncu Özge Yağız, sözleşmesi bittiği için  Yemin dizisine veda etmişti.

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Özge Yağız ve Gökberk Demirci evleniyor! - Resim : 1

Yakışıklı oyuncu Gökberk Demirci, instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında, Özge Yağız'a aşkını böyle itiraf etmişti:

"Başta bana Kazandırdığı ve bir Ömür kıymetini bileceğim bir Kalp, bir yuva için. Desteğini asla esirgemeyen, herzaman yanımızda olan sevgili izleyici, candan, fedakar bir ekip vb birçok şey için teşekkür ederim Yemin, teşekkür ederim Yemin ailesi. Bizleri ailesinin bir ferdi olarak gören, kucak açan değerli izleyicilerimiz sizlere saygım, sevgim sonsuz. Kurulan bazı cümleleri yanlış anlayıp, üzülen, kırılanlar inanın onlar çok küçük bir kesimi ilgilendiren cümleler idi. Sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelmeyi iple çekiyor olacağım. Saygı ve sevgilerimle."

Evlenme teklifi aldı

Sol Yanım dizisinde Serra karakterine can veren Özge Yağız, dün gece sevgilisi Gökberk Demirci’den sürpriz bir evlenme teklifi aldı.

“Sadece bir evet der, bütün dünya değişir”

Yakışıklı oyuncu Gökberk Demirci sevgilisine evlenme teklifi ettiğini Instagram hikayesinden, “Sadece bir evet der, bütün dünya değişir” notunu düşerek açıkladı.