Masterchef Türkiye'de skandal olay! Şoke eden iddiayla şefler bile buz kesti!

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarının başını çeken Masterchef yeni sezonuyla izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bomba gibi başlayan sezonda skandallar bitmiyor. Yayınlanan son bölümde yaşananlar şefleri isyan ettirdi.

Masterchef Türkiye'de skandal olay! Şoke eden iddiayla şefler bile buz kesti!

TV8'in en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüriliğinde yeni sezonda da en çok izlenenler arasına girdi. Gerilimin eksilmediği programda yine çok konuşulacak olaylar yaşandı. 

Genç yarışmacı Atike'nin son 2 gündür yaptığı yemeklerle yarışmada tartışma yaratıyor. Genç yarışmacının yaptığı basit hatalar da şeflerin gözünden kaçmadı. 

Akife'nin yaptığı yemekler 2 gündür şefler tarafından değerlendirmeye alınmıyor. Yarışmacı önceki günlerde şekerpare tatlısını tabaklayamamış ve 3 şef tarafından da eleştirilmişti. 

Atike bu seferde aynı hataya düşerek tabağın içinde kaşığını unuttu ve yemeği tekrar değerlendirilmeye alınmadı.

Bunu tek düşünene izleyenler değil, aynı şekilde diğer yarışmacılar ve jürilerde yorumlarıyla bu durumu göz önünde bulundurdu. Mehmet Şef, "Dün yetiştiremedin peki bugün ne oldu?" derken, Danilo Şef ise "Ben şüphelenmeye başladım bu işten, bilerek yapıyorsun" yorumunda bulundu.