Somer Sivrioğlu'nun cinsellik yorumuna olay sözler: "Ya sen ünlü olmasan acaba sana kim bakardı!"

MasterChef'in sevilen jüri üyesi Somer Şef, cinsellik tavsiyesi ile çok konuşulmuştu. Arto  "Ya sen ünlü olmasan acaba sana kim bakardı!" sözleriyle ağızları açık bıraktı.

Somer Sivrioğlu'nun cinsellik yorumuna olay sözler: "Ya sen ünlü olmasan acaba sana kim bakardı!"

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'te renki dakikalar yaşanmıştı. Somer Şef, yaptığı cinsel ilişki yorumuyla dikkat çekti. Somer Şef'in cinsel ilişki açıklamasını gören Arto ünlü şefe şoke eden sözler söyledi. Arto  "Ya sen ünlü olmasan acaba sana kim bakardı!" diye başladığı sözlerinin devamında ağızları açık bırakan cümleler kurdu. 

Somer Şef'in cinsellik tavsiyesi çok konuşulmuştu

Somer Şef katıldığı bir yayında "Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur" sözleriyle oldukça dikkat çekti.

Somer Sivrioğlu'nun cinsellik yorumuna olay sözler: "Ya sen ünlü olmasan acaba sana kim bakardı!" - Resim : 1

Arto'dan Somer Şef'e olay sözler 

Arto ise bu sözleri duyunca çıldırdı. Geçtiğimiz yıl 20 senelik hayat arkadaşıyla yollarını ayıran ünlü şef yeni bir aşka yelken açmıştı. Genç sevgilisiyle aşkını gözlerden uzak yaşayan Somer Sivrioğlu'nun sözlerini duyan Arto şunları söyledi: "Ya sen ünlü olmasan acaba sana kim bakardı! Bırak Allah aşkına ünlü olmasan şu sıfatla ne olabilirdin? Karını aldattın oradaki çalışan kadınla, daha ne rezillikler olabilir belli değil! Sonuç olarak bunları konuşabilecek durumun var mı ya."

Somer Sivrioğlu'nun cinsellik yorumuna olay sözler: "Ya sen ünlü olmasan acaba sana kim bakardı!" - Resim : 2