Beşiktaş'a 2,5 milyon euro - Son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberlerine göre Siyah-beyazlı ekip transfer için kaynak yaratmak amacıyla Cyle Larin'i satacak. Transferde ise Gaita, Balotelli ve Cenk Tosun'un isimleri öne çıkıyor.

Beşiktaş'a 2,5 milyon euro - Son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberlerine göre Siyah-beyazlı ekibin ilgilendiği Brezilyalı futbolcu Guilherme, Yeni Malatyaspor'da mutlu olduğunu transfer işlerinin menajerinin yürüttüğünü söyledi.

Transferde kaynak arayışını sürdüren Beşiktaş, Cyle Larin'i Waregem'e satarak kaynak oluşturmaya çalışacak. Beşiktaş bu satıştan 2,5 milyon euro bekliyor.

Gaitan sesleri

Bonservisi elinde olan Nicolas Gaitan yeniden gündeme geldi. Chicago Fire ile sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldız bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemindeydi.

İtalyanlara göre Beşiktaş'ın Fiorentina'dan transfer etmek istediği Pedro'da olumsuz bir gelişme yaşandı. Fiorentina Teknik Direktörü Iachini, oyuncunun gidişini veto etti.

Kaleci arayışları devam eden Beşiktaş, Volkan Babacan için nabız yoklamaya devam ediyor. Başakşehir ile 1,5 yıllık kontratı daha olan 31 yaşındaki oyuncu her an Beşiktaşlı olabilir.

Güven Yalçın Almanya'ya

Beşiktaş'ta bu sezon hayal kırıklığı yaşatan Güven Yalçın'a Hertha Berlin talip oldu. Oyuncunun Alman ekibine kiralanması bekleniyor.

Golcü arayışları süren Beşiktaş'ta Mario Balotelli ve Cenk Tosun gündemde. Brescia'dan ayrılması beklenen Balotelli'nin yanı sıra Everton'da yeterli forma şansı bulamayan Cenk Tosun sezon sonuna kadar takıma katılabilir.