Çalınan ambulans bulundu

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinden çalınan ambulans ihbar üzerine arama yapılan Eyüpsultan Göktürk Göleti civarındaki ormanlık alanda bulundu. Ambulansı çalan zanlı ise gölü izlerken yakalandı. İfadesinde ise "Eski anılarımı canlandırmak istedim" dedi.

Çalınan ambulans bulundu

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinden çalınan ambulansın görüldüğü yönündeki vatandaş ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi

İhbarı değerlendiren ekipler Eyüpsultan Göktürk Göleti civarında arama yaptı. Ambulans Göktürk Göleti civarındaki ormanlık alanda bulundu. Ambulans çevresinde birileri olduğunu gören polis ekipleri şahısları durdurmak için havaya 3 el ateş açtı.

Gözaltına alınan şüpheli: Eski anılarımı canlandırmak istedim

Gözaltına alınan şüphelinin emniyette verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Şüphelinin ifadesinde, "10 sene önce bir sağlık kuruluşunda çalışmıştım Ambulansların nerede bırakıldığını biliyorum. Yoldan geçerken gördüm ambulansı, hem hava soğuktu o yüzden hem de eski anılarımı canlandırmak için böyle bir şey yaptım" dediği öğrenildi.

Kayıp başvurusunda bulunulmuş

Şüphelinin geçen yıl eşinden boşandığı ve bunalıma girdiği bilgisine ulaşıldı. 16 Ekim'de şüphelinin annesinin kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Şüpheli Emre Ç.'nin hakaretten ve adam yaralamaktan suç kaydı olduğu belirlendi.