Adil Rami: Fenerbahçe için savaşmaya hazırım

Fenerbahçe'nin görüşmelere başlayacağını duyurduğu stoper Adil Rami, İstanbul'a gelerek "Fenerbahçe için savaşmaya hazırım." açıklamasını yaptı.

Adil Rami: Fenerbahçe için savaşmaya hazırım

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı Adil Rami İstanbul'a geldi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyleydi:

"Fransız savunma oyuncusu Adil Rami bugün kulübümüzle görüşmelere başlamak üzere Türkiye’ye gelecektir. Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu ile transfer görüşmelerine başlanacaktır.  Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fransız futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Fenerbahçe, Adil Rami için bonservis bedeli ödemeyecek. 

İstanbul'a gelişinin ardından ilk açıklamasını yapan Adil Rami, "Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Transferimin gerçekleşmesi için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe'yi çok uzun zaman önceden beri biliyorum. Çünkü onlara karşı daha önce oynamıştım. Taraftarlar ve stadyum çok ateşliydi. Fenerbahçe için savaşmaya hazırım. İnşallah bugün veya yarın transfer tamamlanır." dedi.

Fransa Milli Takımı'nın 2016 FIFA Dünya Kupası'nı kazandığı kadroda da yer alan 33 yaşındaki stoper, kariyerinde ayrıca Lille, Valencia, Sevilla ve Milan formalarını giydi.