Fenerbahçe transfere doymuyor

Fenerbahçe Beko, 30 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard Lorenzo Brown ile anlaştı.

Fenerbahçe transfere doymuyor

Sarı-lacivertliler, erkek basketbol takımının yeni sezon kadro planlamaları kapsamında, son sezonunu Sırp ekibi Kızılyıldız'da geçiren 1.96'lık guard Lorenzo Brown ile bir yıllık anlaşmaya vardı.

2019-20 sezonunda Kızılyıldız ekibine transfer olan Brown, burada başarılı bir sezon geçirdi. EuroLeague'de 27 maça çıkan Birleşik Amerikalı oyuncu, 12.3 sayı, 4.6 asist, 3.3 ribaund, 1.1 top çalma ve 13.0 verimlilik puanı ortalamalarıyla oynadı. Brown, Adriyatik Ligi'nde ise 18 karşılaşmada 10.6 sayı, 6.3 asist, 2.7 ribaund, 1.4 top çalma istatistiklerini yakaladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Lorenzo Brown'a hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz" denildi.

 Lauvergne ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe Beko'da ayrılan isimler arasına ise Joffrey Lauvergne de eklendi. Kulüpten yapılan açıklamada; 'Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, sporcumuza kariyerinin yeni döneminde başarılar dileriz' dendi.