Resmi Abdullah Avcı açıklaması

Fenerbahçe, bazı haber sitelerinde ve gazetelerde yer alan "Ersun Yanal'ın yerine Abdullah Avcı geliyor" şeklindeki iddialar nedeniyle resmi web sitesinden bir açıklama yaptı. Açıklamada iddialar yalanlandı.

Resmi Abdullah Avcı açıklaması

2018-2019 sezonunu çok kötü geçiren Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında teknik direktör değişikliğine giderek Ersun Yanal ile devam etme kararı almıştı. Ersun Yanal'ın çare olması beklenen Fenerbahçe'de kötü sonuçlar devam edince yönetimin bu tercihi de sorgulanmaya başlanmıştı. Bu gelişmelerin ardından sezonun son haftalarında başarılı sonuçlar alınmasına karşın Fenerbahçe'nin bu sistemle oynamasının mümkün olmadığı yönünde görüşler bildirilmesinin ardından yeni bir teknik direktör arayışının başladığı ve Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile anlaşmak için görüşmeler yapıldığı ileri sürüldü.

Bu iddiaların ardından bir açıklama yapan Fenerbahçe şu görüşleri bildirdi:

Dün ve bugün itibarıyla basında yer alan Abdullah Avcı iddiaları üzerine, bu konu hakkında bir kez daha açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Sayın Abdullah Avcı için hiçbir girişimimiz olmamış; Sayın Avcı ile direkt veya dolaylı olarak herhangi bir görüşmemiz olmamıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.