Fenerbahçe bombayı patlattı... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 13 Haziran 2019

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Sarı-lavivertli ekibin görüşmeleri sürüyor. Ljubomir Fejsa ile 3 yıllığına anlaşıldı. Roma'da forma giyen Kolarov'da sıcak gelişmeler var. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe bombayı patlattı... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 13 Haziran 2019

Fenerbahçe, Benfica'da orta sahada görev yapan Ljubomir Fejsa ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin 30 yaşındaki oyuncuya kasasından çıkacak bonservis bedeli ile 3 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe, Lazio'nun gözden çıkardığı Hırvat önlibero Milan Badelj ile ilgileniyor. 30 yaşındaki futbolcuyu Bordeaux da istiyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemindeki Edin Visca, Medipol Başakşehir'den ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

Skrtel gidecek mi kalacak mı?

Martin Skrtel'in geleceğiyle ilgili konuşan menajer Mithat Halis, Fenerbahçe'yle görüştüklerini ve oyuncunun kalabileceğini de gidebileceğini de ifade etti. Valbuena'nın da oyuncuyu Olympiakos'a çağırdığı bildirildi.

Fenerbahçe, Aleksandar Kolarov transferinde önemli aşama kaydetti. Oyuncuyla ve kulübü Roma ile prensip anlaşmasına varılırken transferin önünde küçük pürüzler kaldı.

Frey'i kimse istemedi

Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan Michael Frey, Süper Lig'den 7-8 kulübe kiralık olarak önerildi ancak hiçbir kulüp İsviçreli golcüyü kabul etmedi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano, La Liga'da top koşturan golcü Christian Stuani'yi sarı-lacivertli ekibe önerdi.

15 milyon bedel belirlendi

Fenerbahçe yönetimi, İtalyan kulüplerinin radarında olan Eljif Elmas için 15 milyon Euro'luk bonservis belirledi. Sarı-lacivertliler bu bedelin altına düşmek istemiyor.

Atletico Madrid idarecileri, F.Bahçe Yönetimi ile yapacağı toplantıda son yaptığı 14 milyon euroluk teklifin üzerine çıkacak. Sarı-Lacivertliler, serbest kalma maddesi 23 milyon euro olan Eljif'i bu paraya satmayı planlıyor.

Mariano'ya övgü

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu öne sürülen Real Madrid'li Mariano için Fransız gazeteci Mathieu Margueritte'den övgü geldi. Margueritte Mariano'nun Lyon'daki gibi Fenerbahçe'de de başarılı olacağını söyledi.

Forvet arayışlarını sürdüren Sarı-lavivertli ekipte Chelsea'nin genç forveti Tammy Abraham gündeme alındı.

Ze Luis için kulübü Spartak Moskova 15 milyon euro istiyor. Eljif Elmas'ın satılması halinde Rus kulübüyle görüşme yapılacak.

İrfan Can elden kaçıyor

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu İrfan Can Kahveci için İspanyol ekibi Sevilla'nın devre arasında belirlediği 12 milyon Euro'luk bonservis bedelini 7 milyon Euro seviyelerine indirdiği öğrenildi.

Max Kruse'ye talip olan Fenerbahçe'yi İspanya, İnglitere, İtalya ve Almanya'dan rakipler bekliyor.

Ben Arfa ismi yeniden gündeme geldi. Ancak Fransız futbolcu Türkiye'ye gelmek istemediğini daha önce açıklamıştı.

Vedat Muric zor

Rizespor'un Kosovalı golcüsü Vedat Muric için Fenerbahçe'nin görüşmeleri sürüyor. Rize'nin yüksek bonservis talebi sürerken Galatasaray da bu oyuncuyla ilgileniyor.

Santos kulübüyle Eduardo Sasha için yeniden görüşmelere başlandığı öğrenildi.