Galatasaray'a bedavaya geliyor! Son dakika Galatasaray transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Sarı-kırmızılı takımda Henry Onyekuru, Arda Turan ve Diagne yeni sezonda forma giyecek. Felipe Melo iddiaları yalanlarken Ben Arfa ve Alex Teixeira sesleri yükseliyor. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri...

Galatasaray'a bedavaya geliyor! Son dakika Galatasaray transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Arda Turan Galatasaray flörtünde yıldız futbolcudan yeni bir hamle geldi. Sabah gazetesinin iddiasına göre Arda, Galatasaray yönetimine para istemeden bedava oynayacağını söyledi. 32 yaşındaki futbolcunun 6 ay kalan Barcelona'dan bonservisini aldığı ve Başakşehir ile vedalaştığı öğrenildi.

Henry Onyekuru'nun menajeri William D'Avila yıldız futbolcunun Galatasaray'a transferinin an meselesi olduğu belirtti. D'Avila Fenerbahçe'nin bu oyuncuya talip olduğu iddiasını ise yalanladı. D'Avila Belhanda'ya ise talip çıkmadığının altını çizerken. Emre Kılınç'ın bu sezonu Sivasspor'da tamamlayacağını belirtti. Öte yandan Onyekuru'nun Florya'da ev kiraladığı belirtiliyor.

Cisse için rekabet

Alanyaspor'da harika bir sezon geçiren Pappis Cisse için Fenerbahçe ve Galatasaray kıyasıya bir yarış sürdürüyor. 12 golle Sörloth'la birlikte gol krallığı yarışında zirvede olan Cisse için Fenerbahçe, Alanyaspor'a Mehmet Ekici'yi önerdi. Alanyaspor ise Mehmet Ekici'nin yanı sıra Mevlüt Erdinç'i de istedi. Öte yandan Yeni Malatyaspor da Mehmet Ekici ile yakından ilgileniyor. Galatasaray ise Akdeniz ekibine Diagne'yi kiralık olarak önerdi.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da talip olduğu Hatem Ben Arfa için yeniden potaya girdi. Fransız basını Lyon, Genoa ve Sampdoria gibi takımlardan teklif alan futbolcunun Galatasaray'ın teklifini beğenmediğini yazdı. Haberde Ben Arfa'nın kafasında La Liga'da oynamanın yer aldığı da belirtildi.

ESPN Brezilya, Felipe Melo'nun Türkiye ziyaretinde Galatasaray ile transfer görüşmesi yaptığını ileri sürdü. Mariano'nun Palmeiras'a gideceği Melo'nun da Galatasaray'a geleceği iddia edildi. Ancak Melo bu iddiaları yalanladı.

Ahmet Çalık ayrılabilir

Göztepe, Galatasaray'da yedek kulübesinden çıkamayan Ahmet Çalık'a talip oldu.

Galatasaray, Belhanda'yı 10 milyon euro civarında bir paraya satabilirse bu geliri Alex Teixeira'nın transferinde kullanmayı planlıyor.

Devre arasında Galatasaray'a geleceği öne sürülen Okay Yokuşlu'nun Celta Vigo'da kalacağı öğrenildi. Vigo'daki teknik direktör değişikliğinin ardından yeniden ilk 11'e dönen Okay Yokuşlu'nun gönderilmesinden vazgeçildi.

Mert Çetin için nabız yoklanıyor

Galatasaray, Gençlerbirliği'nden Roma'ya transfer olan Mert Çetin'i kiralamak istiyor. Roma'da az forma şansı bulan futbolcu için Roma'yla görüşmelere başlanacak.

Galatasaray Talisca için 7,5 milyon euro'yu gözden çıkardı. 1,5 yıllığına oyuncuyu kiralamak isteyen Sarı-kırmızılı takıma karşın Brezilyalı yıldızı Çin'den ayrılmayı düşünmediğini açıklamıştı.