Galatasaray'ın kritik davası: Şubat ayına ertelendi

Galatasaray'da kulüpte seçim yapılıp yapılmayacağının belli olacağı dava Çağlayan Adalet Sarayı'ndaki 14'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü.

Galatasaray'ın kritik davası:  Şubat ayına ertelendi

Galatasaray'da tarihi gün gelip çattı. Sarı kırmızılı ekipte seçim kararına tedbir kararı konulmasının ardından bugün tedbirin kaldırılıp kaldırılmayacağını ortaya çıkacak dava görüldü.

İlgili mahkeme saat 11:00 itibariyle başladı.

14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'da seçime ilişkin davayı 21 Şubat 2020 tarihine erteledi. Duruşma tarihine kadar, mevcut Galatasaray yönetimi görevine devam edecek.

Dosya bilirkişide

Mahkeme hakimi Saliha Kut, kanun gereği taraflara sulh ve arabuluculuk davetinde bulundu. Her iki taraf da  sulh ve arabuluculuk kararını istemediklerini belirtti. Bunun üzerine mahkeme hakimi, taraflara sunmaları gereken belgeleri iki hafta içinde sunmaları için süre verdi ve dosyayı inceleyip rapor hazırlaması için dosyayı, bilişim yazılım mühendisi, yeminli mali müşavir ve dernekler mevzuatı konularında uzman bilirkişiden oluşan bir heyete gönderdi. Mahkeme, Mustafa Cengiz ve diğer davacıların tedbir talepleri konusunda ise herhangi bir karar vermedi.