Aleyna: Polis abi beni dayaktan kurtardı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki havalimanında olay çıkardığı için ifadesi alındı. Olay kısa bir video ile sosyal medyada hızla yayıldı. Olayın ardından uçuşunu iptal eden Aleyna'dan ise zehir zemberek bir açıklama geldi. Aleyna tartıştığı kişinin üzerine yürüdüğünü ve onu polisin tuttuğunu anlattı.

Aleyna: Polis abi beni dayaktan kurtardı

Şarkıcı Aleyna Tilki, İtalya'nın Milano kentine gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı'nda sıra tartışması yaşadığı bir yolcu ve hakaret ettiği iddia edilen bir özel güvenlik görevlisinin şikayeti üzerine havalimanı polis merkezinde ifade verdi.

Bir süre ifade işlemleri için polis merkezinde kalan ünlü şarkıcı, işlemlerin ardından uçuşunu iptal etti. Şarkıcı daha sonra havalimanından ayrıldı. Aleyna Tilki'nin yaşadığı tartışma kameraya da yansıdı.

Tilki'nin ifade nedeniyle uçağı kaçırdığı, bir sonraki sefer için de bilet almasına rağmen iptal ettirdiği öğrenildi.

 

 Aleyna'dan açıklama: Polis abi beni kurtardı

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen arbedenin ardındanifade veren Aleyna Tilki, Milona seyahatini iptal etti.  Yaşadıklarına ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Aleyna Tilki, tartıştığı adamı ve konuşmasına izin vermeyen kadını kınadı. Aleyna, açıklamasında olayın sadece bir bölümünü yansıtan bir videonun kullanılmasının ise haksızlık olduğunu savundu.  Aleyna, olayda polis abi diye söz ettiği memurun kendisini dayak yemekten kurtardığını yazdı. 

Aleyna: Polis abi beni dayaktan kurtardı - Resim : 2Aleyna: Polis abi beni dayaktan kurtardı - Resim : 3