Son dakika; Doctor Who'nun yıldızı hayatını kaybetti

Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Doctor Who'nun yıldızının hayatını kaybettiği açıklandı. Ailesi tarafından yapılan açıklamada Bernard Holley'nin doğal nedenlerle 81 yaşında yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Son dakika; Doctor Who'nun yıldızı hayatını kaybetti

Dizi tarihinin en çok izlenenleri arasında yer alan Doctor Who dizisinin yıldız isimlerinden Bernard Holley 81 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir hastalıkla mücadele ettiği ifade edilen Bernard Holley, Doctor Who dizisinde 4 yılda iki farklı rolle karşımıza çıkmıştı.

The Gentle Touch ve Dracula gibi yapımlarda da rol alan Holley, Doctor Who dizisinde ilk kez 1967'de The Tomb of The Cybermen bölümünde Peter Haydon olarak görüldü. Ardından dört yıl sonra The Claws of Axos'ta Axos'ta uzaylı bir kötü adam oynadı.

Holley'nin ölümünün ardından aktör Toby Hadoke şunları söyledi: "Televizyonu bu kadar erken evi haline getirmesi ve yönetmenlerin tekrar tekrar ona gitmesi şaşırtıcı değil. Her zaman tamamen inandırıcıydı, çok az şey yaparak çok şey anlatıyordu ve onu izlemeyi kolaylaştıran doğal bir sıcaklığa ve çekiciliğe sahipti ve sevimli bir oyuncuydu. O kadar güvenilir ve hoş karşılanan bir varlıktı ki sanırım herkes onu bir şekilde tanıdıklarını düşündü."

Bernard Holley kimdir?

Eastcote, Middlesex'te doğan Bernard, ilk profesyonel sahne görünümünü 1963'te Theatre Royal, Lincoln'de yaptı.