EDHO'ya 3 bomba transfer birden!

Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 3 yeni transfer birden. Dizinin seyrini değiştirecek transferler 'Korkmaz' ailesinin yeni üyeleri olarak tanıtılacak. İşte diziye katılan 3 isim...

EDHO'ya 3 bomba transfer birden!

atv ekranlarında 6 sezondur devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yeni sezonda reytinglerini daha da yukarı çıkarmak için transfer hamlelerine devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda diziye Pelik Akil'in dahil olmasının ardından Engin Benli de kadroya girmişti.

Dizinin senaristleri, Korkmaz ailesine yeni üyeler dahil etmeye karar verince 3 isim aynı anda kadroya dahil oldu. Korkmaz ailesinin üyeleri, Derman Korkmaz, Selman Korkmaz ve Dayı Korkmaz karakterlerini Uğur Keleş, Soner Türker ve Ahmet Erkut canlandıracak.

İlginç tesadüf

Dizinin yeni oyuncularından Uğur Keleş, daha önce rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde de 'Derman' isimli bir karaktere hayat vermişti. Keleş, 2018 yılında dizinin bir kaç bölümünde rol almıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 169. bölümde ne olmuştu?

Hayatının en büyük sınavını yeğeni Alpaslan ile veren Hızır Çakırbeyli, başına buyruk yaptığı baskınlar yüzünden yeğenini masadan ve aileden kovar. Şahin Ağa’dan akıl alarak yeni bir sayfa açan ve teyzesini de karşısına alan Alpaslan, düşmanlarından intikam almaya hazırdır. Mafya babalığı yaparak mazlumun ve güçsüzlerin yanında olmak için Çakırbeyli soyadını geride bırakan ve yeni bir ekip kuran Alpaslan’ın önündeki en büyük engel ise Korkmazlardır. Alpaslan’ın en büyük silahı ise Kubilay olacaktır. Tüm masaya savaş açan Yaman Korkmaz’ın şimdiki durağı ise Haşmet Façalı olur. Façalı’nın evine giden Yaman Korkmaz, tehditlerini havada savurur. Hızır Reis ise düşmanın sinsi planlarına karşı kendi planlarını devreye sokmaya hazırdır.