Korona virüs testi pozitif çıktı

Korona virüs şüphesiyle hastanede karantina altında tutulan Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve eşi Müge Gülbaran'ın testleri pozitif çıktı.

Korona virüs testi pozitif çıktı

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve eşi Müge Gülbaran Gümüşdağ'ın korona virüsü testleri pozitif çıktı. Burak Yılmaz bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamda Göksel Gümüşdağ'a da şifa dilemişti.

Başakşehir, dün yaptığı açıklamada Göksel Gümüşdağ'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin ilkinin negatif çıktığı ancak ikinci test sonuçlanana kadar hastanede gözetim altında tutulacağı duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Göksel Gümüşdağ'ı telefonla arayarak sağlık durumunu öğrendi ve geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

Burak Yılmaz açıkladı

Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla corona virüsü ile mücadele eden spor figürlerine destek mesajı verdi.

Deneyimli futbolcu, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerini iletirken Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da testinin pozitif çıktığını açıkladı.