Kanal açma aracı evi yıktı! 4 ölü, 1 yaralı

Kayseri'de kanal açma aracı girdiği evi yıktdı. Yıkılan evde 4 kişi kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı. Enkaz altında bir kişi daha olduğu sanılıyor.

Kanal açma aracı evi yıktı! 4 ölü, 1 yaralı

Kayseri Hacılar'da freni boşalan bir kanal açma makinesi girdiği evin yıkılmasına neden oldu. Acı olayda evde bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi biri ise sağ olarak çıkarıldı. 

Erenler Caddesi'nde meydana gelen olayda kanal açma makinesi Nuh Acar'a ait bahçe duvarını yıktı ancak duramayarak evin üzerine devrildi. 4 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı kazada enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. 

"Enkaz altınada bir kişinin daha olduğu sanılıyor"

Olay yerine gelelen Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, hayatını kaybedenlerden 3'ünün araçta bulunan görevliler olduğunu açıkladı. Vali Günaydın,  "Belediyeye ait kanal açma aracı seyir halindeyken freni boşaldığı için bir eve giriyor. Araçta bulunan 3 görevlimiz maalesef hayatını kaybediyor. Evde bulunan bir vatandaşımız da maalesef hayatını kaybetmiş, biri de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı." diye konuştu.

Enkaza dönen evdeki çalışmaların sürdüğünü dile getiren Günaydın, "Enkaz altında bir vatandaşımızın olduğu söyleniyor. Görevli arkadaşlarımız enkaz altından çıkarmaya çalışıyorlar." dedi.'

Kanal açma aracı evi yıktı! 4 ölü, 1 yaralı - Resim : 1