Maganda kurşunuyla vurulan genç şarkıcı gözünü kaybetti!

Türkiye'de tüm uyarılara rağmen devam eden 'silah ateşleyerek sevinme' magandalığı bu kez genç şarkıcıyı vurdu. Evinin penceresinde duran Şahan Dinç, maganda kurşunu isabet etmesi sonucu gözünü kaybetti.

Maganda kurşunuyla vurulan genç şarkıcı gözünü kaybetti!

Yıllardır Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olan 'maganda kurşunu' dehşetine bir yenisi daha eklendi. Usta şair Ahmet Selçuk İlkan’a, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yeditepe Konseri’nde de eşlik eden genç müzisyen ve şarkıcı Şahan Dinç, evinin penceresinde maganda kurşununun hedefi oldu.

Maganda kurşunu ile gözünden yaralanan Şahan Dinç'in gözü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç müzisyenin menajeri Harun Akbulut, pompalı tüfekten çıkan saçmaların evinin penceresinde duran Şahan Dinç'in yüzüne isabet ettiğini söyledi. Şahan Dinç'in sağ gözünü kaybettiğini söyledi.

Olayın geçmişi

İstanbul Kurtuluş'ta yaşayan Şahan Dinç, penceresinde durduğu sırada aşağıda yaşanan kavga sırasında taraflardan biri pompalı tüfekle rastgele ateş açmaya başladı. Bu sırada olayı izleyen Şahan Dinç'in yüzüne isabet eden saçmalar genç şarkıcının yaralanmasına sebep oldu.

Kısa sürede ambulansla hastaneye kaldırılan genç sanatçının sağ gözü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şahan Dinç'in sağ gözüne protez takılırken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Uzun süredir müzik piyasasında olan ve sahne çalışmaları yapan Şahan Dinç, albüm çalışmaları da yaptı.