Hande Erçel duştan sonra paylaştı! Ortalık yıkıldı! Kerem Bursin sürprizi

Magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Hande Erçel yine sosyal medyadaki paylaşımıyla gündem oldu. Kerem Bursin'in yorumu ise ortalığı adeta yıktı.

Hande Erçel duştan sonra paylaştı! Ortalık yıkıldı! Kerem Bursin sürprizi

Sen Çal Kapımı dizisiyle ününe ün katan Hande Erçel, yine sosyal medyada gündem oldu. Duştan çıktıktan sonraki halini sosyal medyada paylaşan Hande Erçel’in paylaşımına beğeni yağdı.

Hande Erçel’in duş sonrası ıslak saçlı haliyle yaptığı paylaşımına takipçilerinden beğeni yapmırı geldi. Ancak dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise Kerem Bursin’in yorum yapmasıydı.

Daha önce çıkan haberlerde Kerem Bursin ile Hande Erçel’in kavga ettikleri ve küs oldukları söylentileri magazin gündemdine bomba gibi düşmüştü.

Kerem Bursin ise Hande Erçel’in sosyal medyadaki duştan sonraki ıslak saçlı paylaşımına ateş emojisi bıraktı.

Hande Erçel ile küs olduğu söylentilerini daha önce yalanlayan Kerem Bursin, yapmış olduğu yorumlada söylentilerin önünü kesti.

Hande Erçel duştan sonra paylaştı! Ortalık yıkıldı! Kerem Bursin sürprizi - Resim : 1
Hande Erçel sosyal medyadan yeğeniyle birlikte paylaştığı fotoğrafına beğeni yağdı

 

Öte yandan Hande Erçel duş sonrası yeğeni Mavi ile birlikte verdiği poz ise hayranlarının beğeni ve yorum yağmuruna tutulmasına sebep oldu. Güzel oyuncu makyajlı haliyle güzel olduğu kadar makyajsız halindeki güzelliğiyle de dikkatleri üzerine topladı.

Hande Erçel yeğeniyle olan paylaşımın altına da ablasını Gamze Erçel’i etiketleyerek “Çakıl uyandı neredesin?” notunu düştü.

Yeğeni Aylin Mavi’yle beraber son derece doğal bir paylaşım yapan Hande Erçel’in ev hali dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun fotoğrafına birçok beğeni ve yorum gelirken en çok dikkat çeken yorum Kerem Bürsin’in ki oldu.