Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den fahiş fiyat açıklaması

Son dakika haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; yem, kırmızı-beyaz et ve yumurta üreticileriyle bir araya geldi. Nebati, "Görüşmede KDV indirimine ek olarak fiyatlamada cesur adımlar atılmasında mutabık kaldık" dedi.

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den fahiş fiyat açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; yem, kırmızı-beyaz et ve yumurta üreticileriyle bir araya geldi. Nebati, "Görüşmede KDV indirimine ek olarak fiyatlamada cesur adımlar atılmasında mutabık kaldık" dedi.

Bakan Nebati "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında İstanbul'da sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen toplantıya gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri katıldı.

Nebati, açıklamadasında, “Fiyatlardaki dalgalanmaların önüne geçmek ve istikrara kavuşmasını sağlamak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Fahiş fiyatla mücadele kapsamında 30 sektör ile bir araya gelmesi beklenen Nebati Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu konut kampanyası açıklamasından sonra 16 Mayıs Pazartesi günü konut sektörü temsilcileriyle bir araya gelecek.