PTT'den maske açıklaması: Ücretsiz gönderilecek

Son dakika | İçişleri Bakanlığı'nın aldığı kararla marketler ve çarşılara ayrıca bazı şehirlerde ulaşım araçlarına maske takılmadan girilmeyeceği açıklanmıştı. Bu konuda maske eksiği bulunan vatandaşlar için PTT açıklama yaptı. Artık vatandaşlar maske eksiklerini PTT üzerinden karşılayabilecek.

PTT'den maske açıklaması: Ücretsiz gönderilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan coronavirüsle mücadele kapsamında yeni tedbirleri kamuoyuna sundu. 20 yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı, 30 büyükşehire giriş ve çıkış yasağı getirilirken son olarak maske takma zorunluluğuna değindi.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de yasak başladı, maskesi olmayan yolculara maske dağıtımı yapıldı. İçişleri Bakanlığı'nın aldığı kararla marketler ve çarşılara ayrıca bazı şehirlerde ulaşım araçlarına maske takılmadan girilmeyeceği açıklanmıştı. Bu konuda maske eksiği bulunan vatandaşlar için PTT açıklama yaptı. 

Açıklama şöyle:

T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır. 

Açıklamada 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların uygulamadan yararlanamayağı ve her vatandaşın haftada 5 maske hakkı olduğu da yer aldı.

PTT'den maske açıklaması: Ücretsiz gönderilecek - Resim : 3