Şanlıurfa'da minibüs su kanalına düştü! 9 göçmen hayatını kaybetti!

Son dakika! Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde minibüs sulama kanalına devrildi. Şanlıurfa Valiliği kazada 9 göçmenin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Şanlıurfa'da minibüs su kanalına düştü! 9 göçmen hayatını kaybetti!

Şanlıurfa Valiliği, Harran ilçesinde minibüsün kanala devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6 göçmenin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Öğleden sonra Harran'a bağlı Öncüler Mahallesi Biçer Mezrası yakınlarında meydana gelen olayda, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen minibüs, sulama kanalına uçtu. Minibüsü görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından kanaldan çıkarılan 9 kişinin yaşamını yitirdiği belirlenirken, 1 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin bölgedeki kurtarma çalışmaları sürüyor.

Valilik, 6 göçmenin öldüğünü açıkladı

Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün Harran Öncüler Mahallesi’nde göçmenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu yaralanan 5 göçmenden 3’ü müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetmiştir. Olayda hayatını kaybeden göçmen sayısı 9 olmuştur. 2 yaralının durumları stabil olup, olay tüm yönleriyle araştırılmaktadır" ifadelerine yer verildi.