Şarkıcı Onur Şener cinayetinde son dakika

Son dakika haberine göre; Şarkıcı Onur Şener cinayetinde Ali G. ve Semih S. ve İlker K. tutuklandı. Gözaltına alınan iki kadın ise serbest bırakıldı.

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde son dakika

Pazar günü gece saatlerinde Mutlukent Mahallesi 1946 Sokak’taki eğlence mekanında meydana gelen olayda hayatını kaybeden Şarkıcı Onur Şener cinayetinde Ali G. ve Semih S. ve İlker K. tutuklandı. Gözlaltına alınan J.E. ve G.G. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda iş müfettişi İlker K. (35), aynı kurumdan meslektaşı Ali G. (36), TAİ’de elektrik mühendisi Semih S. (36) ve kadın arkadaşları J.E. (36) ile G.G. (36) birlikte eğlenirken, sahne alan Onur Şener’den şarkıyı karaoke yapmadan söylemesini istedi.

Onur Şener’in grubun isteğini reddetmesi üzerine gruptan üç kişi müzisyenle tartışmaya başladı.  Tartışma, büyüyerek dışarı taşındı. Kavgaya dönüşen olayda Onur Şener, polis raporuna göre, boyun kısmından cam bardak kesisiyle yaralandı. Bir çocuk babası Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cinayet Büro ekipleri; İlker K., Ali G., Semih S. ile mekanda birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G.’yi gözaltına aldı. Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener’i İlker K.’nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü.

"Daha da şoktayım" diyerek açıkladı

Konuyla ilgili ünlü isimlerden de açıklamalar geldi. Şarkıcı Haluk Levent olayın ardından yaptığı paylaşımda “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı: İnsanlık düşmanlarını lanetliyorum

Acun Ilıcalı da daha önce programı O Ses Türkiye'ye katılan Onur Şener'in ölümüne ilişkin açıklamasında, "Onur Şener'in canına kıyan insanlık düşmanlarını lanetliyorum. Bu canilerin ibret olacak en ağır cezayı almalarını diliyorum. Güzel kardeşimin mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" diyerek isyan etti.

Genco Erkal: Bu ülkede insan yaşamı artık pamuk ipliğine bağlı

Usta oyuncu Genco Erkal da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Bu ülkede insan yaşamı artık pamuk ipliğine bağlı. Moral bozucu. Toplumu saran bu şiddet dalgası nereden geliyor düşünmek ve önlem almak lazım.