PTT'den o iddialara açıklama!

Son dönemlerde farklı kaynaklarda yer alan haberler ile gündeme gelen PTT, basın açıklaması yaparak hukuki yollara başvuracağını kamuoyuna duyurdu.

PTT'den o iddialara açıklama!

Sosyal medya hesabından peş peşe açıklamada bulunan PTT A.Ş. , "182 yıldır milletimize gururla hizmet eden kurumumuza yönelik, son günlerde yalanlar ve iftiralar içeren bir karalama kampanyası yürütülmektedir. PTT’mizin itibarsızlaştırılmasına sessiz kalmıyor, bu saldırılarda iddia edilenlere karşı gerçekleri kamuoyunun takdirine sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yapılan ikinci paylaşımda ise; 

Kamuoyunun Bilgisine

Şirketimize yönelik basında yer alan gerçekdışı birtakım iddialarla ilgili olarak, Türk Ticaret Kanunu’nun haksız rekabete ilişkin hükümleri başta olmak üzere, tüm hukuki ve cezai yollara müracaat edilecek ve PTT AŞ’nin yasal mevzuattan kaynaklanan her türlü hakkı korunacaktır.

Kurumumuza görsel ve diğer medya araçları üzerinden yöneltilen mesnetsiz ve haksız iddia ve ithamlara yönelik olarak; müşteri kayıplarımıza neden olan, marka değerimize ve sektördeki rekabet pozisyonumuza zarar veren, özetle gelir ve ciro kaybıyla sonuçlanan tutum ve söylemlere karşı tüm kurumsal haklarımızın korunması çerçevesinde ilgililer hakkında hukuki girişimlerimiz başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.