Masterchef ve Survivor 2020'nin yıldızı Yasin Obuz, hayranını şikayet etti!

Son olarak albüm çıkaran Masterchef 2019 ve Survivor 2020'de yarışan Yasin Obuz, kendisini eleştiren bir hayranını şikayet etti. İşte ayrıtılar...

Masterchef ve Survivor 2020'nin yıldızı Yasin Obuz, hayranını şikayet etti!

Son olarak albüm çıkaran Masterchef 2019 ve Survivor 2020'de yarışan Yasin Obuz, takipçilerinden gelen eleştirilere tahammül edemedi.

"Yasin sesin b.. gibi"

Survivor Yasin, kendisini sosyal medyadan takip eden bir hayranının, "Her önüne gelen şarkıcı oluyor. Yasin sesin b.. gibi" şeklindeki yorumuna sinirlenen Obuz habereke geçti.

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre; Savcılığa suç duyurusunda bulunan Yasin Obuz, şikayet dilekçesinde, Gökhan D. isimli bir sosyal medya kullanıcısının hakkında ağır hakaretlerde bulunduğunu ifade etti.

Cezalandırılmasını talep etti

Obuz; Gökhan D.'nin sosyal medya üzerinden hakkında yaptığı yorumlarda ağır hakaretlerde bulunduğunu, yapılan hakaretlerden dolayı küçük düşürüldüğünü, bu nedenle cezalandırılmasını talep etti.

Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Savcılık, yürütülen soruşturma kapsamında şikayete konu incelediği yorumlarda hakaret suçunu oluşturacak fiillerin bulunmadığını tespit etti.

Savcılık, soruşturma sonunda söz konusu yorumların Yargıtay'ın yerleşik içtihatlarınca ağır eleştiri sınırları içerisinde kaldığını ifade ederek, dosyaya takipsizlik verdi.