Ünlü oyuncu trafik kazasında ölümden döndü

FOX Tv'de yayınlanan Son Yaz dizisinde Kaan Gök rolüne hayat veren Erdem Şanlı, çekimlerin ardından otomobiliyle otele dönerken geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü.

Ünlü oyuncu trafik kazasında ölümden döndü

FOX'ta yayınlanan Son Yaz dizisinin oyuncularından Erdem Şanlı dün geçirdiği kazada ölümden döndü. Dizide Kaan Gök rolüne hayat veren Şanlı set çıkışı ekip arabasıyla otele dönerken kaza yaptı.

Alaçatı yolunda kaza geçiren oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı. Kontrolleri yapılan oyuncunun hayati riski olmadığı öğrenildi.

Erdem Şanlı kimdir?

02.09.1996 ‘da İzmir’de doğdu. Boşnak bir ailenin en büyük çocuğu, üç kardeşler. Babası özel şirkette satış temsilcisi ve spor kulübü başkanı, annesi emekli muhasebeci. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanıp okumak için İstanbul’a geliyor.

Ünlü oyuncu trafik kazasında ölümden döndü - Resim : 1
Erdem Şanlı.

Önce tv projelerinde kamera arkasında reji olarak çalıştı. Daha sonra oyuncu Rıza Kocaoğlu oyuncu koçluğunu yaptı. İlk TV dizisi Avlu projesi oldu. Ertan Saban’ın gençliğini canlandırdı. Daha sonra 2019 yılında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen’in oğlu Dinçer karakterine hayat verdi.

Tims yapım şirketinin sinema Filmi olan “Kovala” da Melis Sezen’in ağabeyi Meto karakterini canlandırdı. Erdem Şanlı son olarak O3 Medyanın iddialı dizisi “Son Yaz” projesinde Kaan karakterine hayat veriyor.