Son Yaz dizisine 2 bomba isim daha

O3 Medya'nın yeni iddialı dizisi Son Yaz'ın kadrosu şekillenmeye başladı.

Son Yaz dizisine 2 bomba isim daha

Burak Arlıer'in yöneteceği dizinin kadrosuna Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan'ın ardından 2 flaş oyuncu daha katıldı.

Proje seçiminde oldukça titiz davranan Ahu Türkpençe ile Emre Karayel de "Son Yaz"ın ekibine dahil oldu.

Son Yaz dizisine 2 bomba isim daha - Resim : 2

Ahu Türkpençe kimdir?

Ahu Türkpençe, 2 Ocak 1977, Samsun doğumlu, Türk kadın oyuncudur.

Tiyatroya karşı büyük bir ilgi duyan, fakat on sekiz yaşına kadar tiyatro ile hiç uğraşmayan sanatçı, çok yakın bir arkadaşının yardımı ile Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin elemelerine girdi.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'(MSM)ne girdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gördüğü fizik eğitimini dondurdu. MSM'ye girdiği ilk sene dışarıda çalışılmasına izin verilmiyordu. Diğer senelerde "Yedi Numara" ve "Azad" gibi televizyon dizilerinde oynadı. Bir İstanbul Masalı adlı diziyle herkes tarafından tanınan birisi haline gelen oyuncu, Şöhret adlı diziyle başarısını devam ettirdi. "Neredesin Firuze" ile sinema dünyasıyla tanıştı.

Son Yaz dizisine 2 bomba isim daha - Resim : 3

Emre Karayel kimdir?

18 Ekim 1972 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde dünyaya gelen Emre Karayel, lise eğitiminin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’ne kayıt oldu.  Bölümü tamamlamadan Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçiş yapan Karayel, üniversiteyi 1999 yılında bitirmesinin ardından TRT’de çalışmaya başladı. Karayel burada sunuculuk yaptı ve çocuk programları hazırladı.

'Ablam Böyle İstedi' dizisiyle 2000 yılında, TRT'de profesyonel oyunculuk hayatına adım atan Karayel, 2002 yılında Kuzenlerim ve 2003 yılında kendisini şöhrete taşıyan yapım olan Bir İstanbul Masalı'nda rol aldı. Emre Karayel'i esas popüler yapan ise 1 Erkek 1 Kadın projesi oldu. Dizi projelerinin yanı sıra, ilk beyaz perde denemesini 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği Polis ile yaptı.