Son Yaz dizisine iki bomba oyuncu

O3 Medya'nın hazırladığı Son Yaz dizisinin cast çalışmaları devam ediyor.

Son Yaz dizisine iki bomba oyuncu

Burak Arlıer'in yöneteceği dizinin ilk netleşen ismi Alperen Duymaz olmuştu. Dizide Duymaz'ın partneri için Hafsanur Sancaktutan'la anlaşma aşamasına gelindi.

Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç'in yazdığı dizinin en önemli karakterlerinden savcı rolü için Ali Atay ile prensipte el sıkışıldı. Dizinin kanalı ise henüz netleşmedi.

Son Yaz dizisine iki bomba oyuncu - Resim : 2

Hafsanur Sancaktutan kimdir?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarından itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında yayınlanan Servet adlı dizi ile yaşamıştır.

Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakterine hayat vermektedir. Hafsanur Sancaktutan, 1.63 metre boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.

Ödülleri:

2016 – Terakki Vakfı – Övgüye Değer Oyuncu Ödülü – Otobüs

2015 – İstek Okulları – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü – Kuraldışı ve Kural

2015 – 14. PAM – Övgüye Değer Oyuncu Ödülü – Kuraldışı ve Kural

2015 – Rotary Kulübü – En İyi Kadın Oyuncu Ödülü – Kuraldışı ve Kural

Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Aşk Ağlatır (Ada Meryem) (TV Dizisi)
2018 – Gülperi (Fidan) (TV Dizisi)
2018 – Servet (TV Dizisi)

Son Yaz dizisine iki bomba oyuncu - Resim : 3

Ali Atay kimdir?

Ali Atay, 20 Nisan 1976 tarihinde Rize’de dünyaya gelmiştir. Tam adı Dursun Ali Atay olan başarılı oyuncunun bir de abisi vardır.

1999 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu yine aynı yıl oyuncu Berkun Oya ile Krek adında bir tiyatro topluluğu kurmuştur. Toplulukta Berkun Oya’nın yazdığı ve yönettiği oyunlarda Ali Atay oyuncu olarak yer aldı.

2004 yılında Çeşm-i Bülbül dizisinde konuk oyuncu olarka yer alan Ali Atay 2006 yılında Türkan Şoray’ın da oynadığı Cemile dizisinde Demir karakterine canlandırmış ve tanınırlığını arttırmıştır.

Eşref Saati, Yapma Diyorum ve Kılıç Günü gibi dizilerde de kamera karşısına geçen Ali Atay, fenomen dizi Leyla ile Mecnun ile 2011 yılına asıl başarısını sağladı.

2014 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk filmi Limonata’da Serkan Keskin ve Ertan Saban başrolü paylaşmışlardı.

2017 yılında Türkiye ve Güney Kore’nin ortak yapımı olan savaş filmi ‘Ayla: The Daughter of War’ filminde Ali Atay, ünlü oyuncular Çetin Tekindor, Meral Çetinkaya, Murat Yıldırım, Taner Birsel, Altan Erkekli, İsmail Hacıoğlu ile birlikte kamera karşısına geçmişti.