İşte Songül Öden'in gizli aşkı!

Söngül Öden ile Arman Bıçakçı arasında bir aşk yaşandığı Duymadık Demeyin programında ortaya çıktı. Daha önce aşk iddialarını yalanlayan Öden'in bu kez ne diyeceği ise merak konusu.

İşte Songül Öden'in gizli aşkı!

"Gümüş" ve "Umutsuz Ev Kadınları" gibi büyük ilgi gören dizi projeleriyle ünü Türkiye sınırlarını aşan oyuncularımızdan Songül Öden, son yıllarda sadece iş hayatıyla gündeme geliyor. Kerem Alışık’la yaşadığı 8 yıllık beraberliğini 2017’de evlilik planları yaparken noktalayan Songül Öden, geçen günlerde bir dergiye verdiği röportajda “Aşk nedir?” sorusuna “Valla bilmiyorum” yanıtını vermişti. Her ne kadar “aşk nedir bilmiyorum” dese de Songül Öden’in kalbinin 2 yıldır dolu olduğu ortaya çıktı.

İşte Songül Öden'in gizli aşkı! - Resim : 1Duymadık Demeyin programının özel haberine göre Songül Öden, dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı’nın ikiz yeğenlerinden Arman Bıçakçı ile beraberlik yaşıyor. Arman Bıçakçı ile Songül Öden’in iki yıl önce bir tiyatro oyununda tanıştığı ifade edildi. Arman Bıçakçı, ikizi Herman ile Samatya’daki Sahakyan Okulu’nda Yetişenler Derneği’nin tiyatro ekibiyle “Kral Dairesi” oyununda rol almıştı. Arman Bıçakçı’nın iki yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Songül Öden’in lal hayat isimli oyununun galasına da katılıp sevgilisine destek verdiği belirtildi.