Sosyal medya bu eşeği konuşuyor! İnternetten satılan fenomen eşeğin fiyatı herkesi şoke etti

İstanbul Pendik’te bir çiftlikte yaşayan Uysal lakaplı eşek, sosyal medyanın gündemine oturdu. Nedeni ise sahibinin onu internet üzerinden 7 bin 500 TL’ye satışa koyması.

Pendik’in Kurtdoğmuş Köyünde çiftliği bulunan Murat Saraç isimli vatandaş çiftliğinde beslediği  “Gürbüz” ve “Uysal” diye seslendiği eşeğini internet üzerinden satışa çıkardı.

Eşeğin fiyatı görenler ise gözlerine inanamadı. Murat Saraç’ın 7 bin 500 TL’ye satışa koyduğu eşek adeta sosyal medyada fenomen haline geldi.

“EŞEĞİM İSTEMEDEN FENOMEN OLDU”

Herkesin konuştuğu o eşeğin sahibi Murat Saraç konuyla ilgili olarak “Çiftlikteki diğer hayvanlarla iyi anlaşamıyor. Hayvanlar yanına gelince onları istemiyor. Özgürce ona istediği hayatı yaşatıyorum. Kafes ortamında yaşadığı için ilgimi çekmişti, ondan dolayı gidip satın aldım. Birkaç yarası vardı tedavi ettim. Şu an sağlıklı. İlan verdim sosyal medyada. Diğer eşeklerin fiyatının 3 katını yazdım ki gerçekten bakabilecek kişiye ulaşabilmek için. Eşeğim istemeden fenomen oldu. Yazanlar ‘ekspertiz raporu var mı?, boya var mı, değişen var mı, kaç çeker?’ gibi sorular soruyor. Komedi oldu. Bundan dolayı memnunuz. İsmi Gürbüz, ilanda başlık olarak Uysal yazdık. Saldırması tepmesi yok ondan dolayı Uysal yazdık. Gerçek bakacak kişiyi, bulunca o ücret çok söz konusu değil. İlanlara baktığımda genelde İstanbul dışında olan yerlerde eşek ilanları var. Bir tane de İstanbul’da olsa talep olur mu diye düşündüm. Böyle bir ilan hazırladım. Sonrasında fenomen oldu. Uysal eşeğim fenomen oldu” dedi.