Ece Ronay'ın ifşa ettiği Mehmet Ali Erbil gerçeği itiraf etti!

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, yeni şarkısının klibinde yer alan Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği taciz mesajlarını ifşa etmişti. Ronay'dan özür dileyen Erbil, gerçeği itiraf etti.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, yeni şarkısının klibinde yer alan Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum" şeklindeki mesajları ifşa ederek, tacize uğradığını ileri sürmüş ve magazin gündemine oturmuştu.

Ece Ronay, daha sonra mahkemeye başvurarak ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırmıştı. Ece Ronay, Erbil ile buluşan nişanlısı Mehmet Bilir'le ayrıldığını da "Erkekler kendi arasında anlaşmış. Sanırım artık nişanlım değil" sözleriyle duyurarak olayı başka bir alana taşımıştı.

Erbil itiraf etti: İnsanın bazen böyle zaafları olabiliyor

Hafta sonu Belarus'ta İbrahim Tatlıses'in sahne aldığı programı sunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son günlerde TikTok fenomeni Ece Ronay'ın hakkında yaptığı taciz suçlaması ile gündemde. Erbil konu ile ilgili sorulara, "İnsanın bazen böyle zaafları olabiliyor. Herkes neni böyle kabul etti konu zaten kapandı" dedi.