Sosyal medya fenomeni kedi gözü ameliyatı oldu! Yüzünü görenler dehşete düştü: "Gözler alında olmamalı"

37 yaşındaki Nasrin Corfield Smith, yüzünü keserek kedi görünümü veren "kedi gözü" ameliyatının sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medya fenomeninin yeni halini gören takipçileri şaşkına döndü.

Sosyal medya fenomeni kedi gözü ameliyatı oldu! Yüzünü görenler dehşete düştü: "Gözler alında olmamalı"

İngiliz bir sosyal medya fenomeni, "kedi gözleri" elde etmek için estetik ameliyat oldu. Yüzünü kasıtlı olarak deforme eden fenomenin yeni halini görenler şoke oldu. Londra'daki Estetik Kliniği'ni yöneten 37 yaşındaki Nasrin Corfield Smith , doktorunun bıçak altına yattıktan hemen sonra değişiklikleri değerlendirdiği anı paylaştı.

PAYLAŞIM ÇOK SAYIDA ETKİLEŞİM ALDI

Gözlerini alnına yaklaştırması ve kedi özelliklerini andıran ve daha çok badem şekli oluşturması için para ödediği belirtildi.9.000'den fazla beğeni alan bir videoda, prosedürden sorumlu doktor, yaptığı operasyonları ve birinin neden bu ameliyatı tercih edeceğini açıkladı.

Sosyal medya fenomeni kedi gözü ameliyatı oldu! Yüzünü görenler dehşete düştü: "Gözler alında olmamalı" - Resim : 1

DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

TikTok klibinde Dr. Hakan Özocak, "Bu ameliyata kedi gözü denir ve yüzün ortasını ve yanakları kaldırmak için gözlerin köşelerini kaldırmak ve yanak germe yapmak için kullanılır." diye konuştu. Ayrıca, bazılarının erken yaşlardan itibaren sarkan kaşlar veya gözler de dahil olmak üzere neden sert bir ameliyatı tercih ettiğini de açıkladı.

"ALERJİSİ VARMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Yapılan paylaşıma bazı sosyal medya kullanıcıları şu yorumları yaptı: "Gözler alında olmamalı", “Alerjisi varmış gibi görünüyor. Ah!”