Nusret'in kahvaltısına tepki büyüyor

Sosyal medya fenomeni haline gelen ve ünlüler bile fotoğraf çektirmek istediği bir karakter olan şef Nusret Gökçe, bu kez de pirzola yerken çekilen görüntülerini paylaşınca tepki çekti.

Tuz serpme hareketi ile dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, Dubai'deki restoranının mutfağında çektiği video ile magazin gündemine geldi.

Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiği süreçte, koca pirzolayı eline alıp yiyen Nusret'in, bu anları sosyal medya hesabından paylaşması dikkat çekti.

32,5 milyon takipçisi olan Nusret'in, "Kahvaltım. Hep kesmişke birazda yemişkeee" notunu düştüğü Instagram paylaşımı 5,6 milyonun üzerinde görüntülendi.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, Nusret Gökçe'nin yayınladığı videoun altına yazdıkları yorumlar ile tepkilerini dile getirdi.

Paylaşıma gelen yorumlardan bazıları şöyle: "Millet evine ekmek alamazken bu nasıl şov", "Gösteriş yapmaktan vazgeç, yiyen var yiyemeyen var", "Yaradan sormaz mı sen yerken biz aç aç izliyoruz", "Mide bulandırıyorsun."