Ünlü astrolog Bitcoin için tarih verdi

Sosyal medya uygulaması TikTok’ta ‘dünyanın en ciddi astroloğu’ olarak bilinen Maren Altman, Bitcoin tahminleri sayesinde bir milyon takipçiye ulaştı.

Ünlü astrolog Bitcoin için tarih verdi

ABD’li astrolog Maren Altman, popüler kripto para birimi Bitcoin’deki fiyat dalgalanmalarını gök cisimlerinin hareketlerine göre tahmin ederek sosyal medyada ünlendi. TikTok isimli uygulamada yorumlamalarda bulunan astrologun öngörüleri...

2020’de fiyatlar yükseldikçe kripto para birimleri konusunda içerik yayınlamaya başlayan 22 yaşındaki ABD’li astrolog Maren Altman şöyle konuştu: “Fiyat yörüngelerini tahmin edebilirim, ancak bir finansal danışman olduğumu iddia etmiyorum ve bu nedenle asla al veya sat tavsiyesi vermem.”

Ayrıca, ABD’li astrolog Maren Altman, Ocak ayının sonunda ve özellikle Şubat ve Mart başında bazı olumlu göstergeler gördüğünü söyledi. Ünlü astrolog Maren Altman, “Mart ortasına gelindiğinde, büyük bir düzeltme görüyorum. Nisan ortasında daha az iyimserim. Mayıs ayında ise Bitcoin değerleri yükselişte” dedi. Maren Altman, Merkür Bitcoin’in fiyat verilerini temsil ederken Satürn’ün kısıtlayıcı bir gösterge olduğunu söylüyor.