Sosyal medyanın Melek Targaryen’i… Türkiye’nin konuştuğu Melek Mızrak Subaşı tv100’e bağlandı: Cumhuriyet kadınlarının her zaman başı dik olmalı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyareti ardından isminden söz ettiren Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Ece Üner tv100 Ana Haber’de açıklamalarda bulundu. Subaşı, “Cumhuriyet kadınlarının her zaman başı dik olmalı” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyanın Melek Targaryen’i… Türkiye’nin konuştuğu Melek Mızrak Subaşı tv100’e bağlandı: Cumhuriyet kadınlarının her zaman başı dik olmalı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik ziyaretinin ardından, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medyada gündem oldu.

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones karakterine benzetilen Subaşı’nın görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.

Subaşı ise dünden bu yana yapılan paylaşımların ardından sosyal medya hesabı üzerinden, "İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmadan, Winter Is Coming!" ifadelerini kullandı.

 

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Subaşı, Ece Üner ile tv100 Ana Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

“CUMHURİYET KADINLARININ HER ZAMAN BAŞI DİK OLMALI”

Subaşı, “Cumhuriyet kadınlarının her zaman başı dik olmalı. Toplumumuzdaki tüm kadınlar o kadar güçlü varlıklar ki her şeyi programlayıp ayrı duygusallıkta yaklaşabilen varlıklarız. Her zaman başımız dik olmalı gururluyuz en çok da özgürüz. Bu yüzden Cumhuriyet kadınları olarak başımız öne eğilmemeli” ifadelerini kullandı.