Sosyal medyayı sallayan paylaşım

Aydın'daki kızını ziyarete giden Hatun Üstüntaş (71), yolda gördüğü yavru köpeğe alarak, belediye otobüsüne birlikte bindi. Köpek ile Üstüntaş'ın birbirlerine sarılışı sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Sosyal medyayı sallayan paylaşım

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran bu fotoğraf Aydın’da çekildi.

71 Yaşındaki Hatun Üstüntaş Aydın’a kızını ziyarete gelmişti. İncirliova’da otobüse binecek olan Üstüntaş, tamda o sırada yavru köpeği gördü.  “Arabaya binerken köpek o yana bu yana gidip geliyordu” diyen Üstüntaş, Araba ezer diye hemen aldığını söyledi.

“Otobüs şoförü yavru köpeği almak istemedi”

Köpeği alarak otobüse binmek isteyen Hatun Üstüntaş, “Şoför köpekle otobüse binmemin yasak olduğunu söyledi. Yavrum etme, ölmesin köpek dedim. Daha sonra bir şey demedi. Aldım kucağıma, kadınlar erkekler hep bakıyor. Çocuk gibi aldım götürdüm, hayvana kıyamam ben" dedi.

 “Öyle sarılmışlar ki, bebeğine sarılıyor gibi…”

Fotoğrafı çekerek sosyal medyada paylaşımda bulunan otobüs yolcularından 24 yaşındaki Dilan Polat şunları söyledi;

"Otobüste uyuyordum. Sesler geldi arkadan, gözümü bir açtım, Hatun Teyze arkamda köpeğiyle oturuyor. Köpekle öyle sarılmışlar ki, bebeğine sarılıyor gibi. Köpek tirtir titriyordu, korkmuştu büyük ihtimalle. O kadar hoşuma gitti ki, sevdim köpeği"

Dilan Polat’ın çektiği fotoğraf sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

İki hayvansever, sadece insana değil canlı olan her şeye değer vermek gerektiğini ve saygı duyulması gerektiğini, onlarında da bir can olduğunu ve korumakla yükümlü olduğumuzu mesajını verdiler.