Spektaküler transfere hazır olun! Rakamı duyunca küçük dilinizi yutacaksınız: Rekora hazır olun!

Real Madrid, Manchester City’nin golcüsü Erling Haaland için 220 ila 240 milyon Euro arasında bir bonservis ücretini gözden çıkardı. Eflatun beyazlılar bu transferi 2024 yılının yaz ayında tamamlamak istiyor.

Spektaküler transfere hazır olun! Rakamı duyunca küçük dilinizi yutacaksınız: Rekora hazır olun!

Borussia Dortmund takımından sezon başında Manchester City takımına transfer olan Norveçli futbolcu Erling Haaland etkileyici performansıyla adından söz ettiriyor.

Bu sezon City formasıyla çıktığı 37 maçta 42 gol attı, 5 asist yaptı. Spektaküler bir performans sergileyen futbolcu için Real Madrid devreye girmeye hazırlanıyor.

Spektaküler transfere hazır olun! Rakamı duyunca küçük dilinizi yutacaksınız: Rekora hazır olun! - Resim : 1

REKOR BONSERVİS

İspanyol ekibinin 2024 yılı yaz ayında kontratındaki serbest kalma maddesi devreye girecek olan futbolcuyu  220 ila 240 milyon Euro arasında bir ücret ödeyerek kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Spektaküler transfere hazır olun! Rakamı duyunca küçük dilinizi yutacaksınız: Rekora hazır olun! - Resim : 2

BENZEMA’NIN BOŞLUĞUNU ONUNLA DOLDURACAKLAR

Eflatun-beyazlılar Haaland'ı Borussia Dordmund'ta iken istiyordu fakat Benzema'nın o dönem gösterdiği sonu Ballon d'Or'a kadar giden müthiş performansı transfere gölge düşürdü.

Şimdi ise Real Madrid yönetimi, Benzema'ya 2024'e kadar sözleşme teklif edip 2024 yazında Benzema boşluğunu Haaland'la doldurmayı düşünüyor.