Spice Girls efsanesi tam kadro dönüyor!

Dünyaca ünlü müzik grubu Spice Gril sahnelere geri dönüyor. Grubun üyesi Mel B, “gizli” projeleri hakkında bir açıklama yayınlayacaklarını belirterek, "Doğru zamanı bulduk" dedi.

Spice Girls efsanesi tam kadro dönüyor!

90'lı yılların sonu ve 2000'li yılların başında en popüler müzik gruplarından olan Spice Girls'ün üyesi Mel B, bir önceki geri dönüşlerinde aralarına katılmayan Victoria Beckham'ın da bu defa gruba dahil olacağını duyurdu.

47 yaşındaki şarkıcı, sır gibi sakladıkları özel bir projede beş kişilik pop müzik grubunun tam kadro olarak bir araya geleceğini söyledi.

Buna göre yıllar sonra Victoria Beckham ve Mel B'nin yanı sıra Mel C, Emma Bunton ve Geri Halliwell ile birlikte sahnede olacak.

PROJE ÇOK GİZLİ

Yakında “gizli” projeleri hakkında bir açıklama yayınlayacaklarını ve şu anda onu “mükemmelleştirmekle” meşgul olduklarını söyleyen Mel B, "Hayranlarımızın gerçekten sevecekleri bir şey olacak" dedi.

Grubun "Posh" lakaplı üyesi Beckham'ın nasıl ikna edildiği merak konusu oldu. "Scary" lakaplı Mel B, Beckham ile her zaman iletişim halinde oldukları için onu ikna etmek zorunda kalmadıklarını söyledi. 

"DOĞRU ZAMANI BULMAYI BAŞARDIK"

Daily Mail'e konuşan Mel B, “Hiçbirimiz birlikte konuşmuyoruz, hepimizin bir WhatsApp grubu var, ama bu sadece zamanlamayla ilgili. Markasıyla ve eşi David Beckham’ın kariyerini desteklemekle gerçekten meşguldü ve dört tane de çocuğu var, bu yüzden iş, doğru zamanı bulmakla ilgili ve biz bunu yapmayı başardık" dedi. 

Victoria Beckham, daha önce yaptığı bir açıklamada, bu yaz bir performans sergilemeleri istenirse, pop grubuna katılmaya istekli olduğu belirtmişti. (NTV)