Spor salonunda taciz! Halter kaldıran kadının kalçalarına dokundu

Spor salonunda halter kaldırırken taciz edilen kadının görüntüleri sosyal medyada büyük yankı yaptı. Video kısa sürede 5 milyon kez izlendi.

Spor salonunda taciz! Halter kaldıran kadının kalçalarına dokundu

Filipinler'de yaşanan taciz olayı büyük infiale neden oldu. Videoda, spor salonunda halter çalışan Fern isimli kadının, spor eğitmeninin tacizine uğradığı anlar yer alıyor. Spor eğitmeni, halter çalışan kadının arkasına yaklaştıktan sonra kalçalarına dokunuyor.

Filipinler'de yaşayan 22 yaşındaki Fern isimli kadın, sürekli gittiği spor salonunda kendisini birden fazla kez taciz eden spor eğitmeninin tacizlerini kanıtlamak amacıyla plan kurdu. Kadın, halter çalıştığı sırada arkasına da bir kamera yerleştirdi. Bu sırada kadının arkasına yaklaşan spor eğitmeni, Fern'in spor yaptığı alandan geçerken, bir anlık duraksayıp genç kadının kalçalarına dokundu.

5 milyon kez izlendi

Fern isimli kadın, kayıt altına aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, diğer kadınlara uyarıda bulundu. Fern aynı spor eğitmeninin kendisinin yanı sıra spor salonundaki diğer kadınlara da çok kez tacizde bulunduğunu söyledi. Kısa sürede elden ele yayılan video, 5 milyon izlenmeye ulaştı.

Spor salonu yetkilileri şikayetten vazgeçirdi

Fern isimli kadın, bir takipçisinin "Neden şikayetten vazgeçtin" şeklindeki sorusunu da yanıtladı. Talihsiz kadın, spor salonu yetkililerinin kendisine ulaştığını ve bir daha aynı olayın yaşanmaması sözünü aldıktan sonra konuyu polise iletmekten vazgeçtiğini söyledi. Diğer yandan Fern isimli kadın, taciz anlarında kameranın açık olduğunun spor eğitmeni tarafından bilinmediğini ve tacizi kanıtlamak için böyle bir plan kurduğunu aktardı. Kaynak: Haberler