Göztepe-Altay maçındaki şiddet olaylarını en iyi anlatan görüntü! Abisi maça getirdiği kardeşinin gözlerini kapattı

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Göztepe-Altay maçı devam ederken deplasman ekibi Altay tribününden Göztepeli taraftarlara fişek atılması sonucu Göztepe tribününde bazı taraftarlar feci şekilde yaralanmıştı. Sahaya giren Göztepe taraftarının Altay kalecisi Ozan'a korner direği ile vurmasının ardından maç ertelendi. Türk futbol tarihine kara bir leke olarak giren gecede tribündeki abi-kardeşin görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Göztepe-Altay maçındaki şiddet olaylarını en iyi anlatan görüntü! Abisi maça getirdiği kardeşinin gözlerini kapattı

Spor Toto 1. Lig’de ezeli rakipler Göztepe ve Altay’ın maçına taraftarlar büyük ilgi gösterirken, karşılaşmanın 19. dakikasında sonra olaylar çıktı.

Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar feci şekilde yaralandı. Bunun üzerine sahaya 2 ambulans girerken maç durdu.

Sahaya giren bir taraftar, elindeki korner direğini yerinden sökerek Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e vurdu.

Hakem, iki takım oyuncularını da soyunma odasına gönderdi.

Hastaneye kaldırıldı

Aldığı darbeler sonrasında yaralanan kaleci Ozan yerde kalırken ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Maç ertelendi

Göztepe-Altay karşılaşması çıkan olaylar sebebiyle ertelendi.

Kaleciye vuran taraftar gözaltına alındı

Olayın ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e köşe gönderiyle vuran taraftarı gözaltına aldı.

Altay taraftarlarının bulunduğu bölümden fişek atan kişinin tespiti için çalışmalarını yürüten ekipler, şüphelinin yakalanması için Altay taraftarlarının stattan çıkışına izin vermiyor. Stat kameralarını inceleyen polis, fişeği atan kişinin stada nasıl girdirdiğini de araştırıyor.

Öte yandan Vali Yavuz Selim Köşger ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne da Gürsel Aksel Stadına gelerek incelemede bulundu.

Yaralanan taraftar ameliyata alındı

Göztepe seyircilerinin olduğu bölüme yabancı madde fırlatılması sonucu yaralanan taraftar Mehmet Çakır da sahaya giren ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Çakır'ın fişek benzeri bir maddenin isabet etmesi sonucu yüzünden yaralandığı ve ameliyata alındığı belirtildi.

Abi ve kardeşin görüntüsü gündem oldu

Göztepe-Altay maçında çıkan olaylar esnasında bir abi, yaşanan feci yaralanma olayını görmemesi için kardeşinin gözlerini kapattı. 

İşte Türk futbol tarihine geçecek o kare...

Göztepe-Altay maçındaki şiddet olaylarını en iyi anlatan görüntü! Abisi maça getirdiği kardeşinin gözlerini kapattı - Resim : 1