Beşiktaş, Denayer ile anlaşamadı!

Spor Toto Süper Lig 'de yeni sezona iyi başlayan Beşiktaş, takviye çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna bir stoper transferi daha yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, daha önce Türkiye'de Galatasaray forması giyen Jason Denayer ile görüşme yaptı.

Beşiktaş, Denayer ile anlaşamadı!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iyi başlayan Beşiktaş, takviye çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, daha önce Türkiye'de Galatasaray forması giyen Jason Denayer ile görüşme yaptı.

Anlaşma olmadı

Beşiktaş, Ligue 1 ekiplerinden Lyon'dan ayrılarak bonservisini elinde bulunduran Jason Denayer ile masaya oturdu. Fakat Denayer ile maaş konusunda anlaşma sağlayamayan Siyah-Beyazlılar, transferi rafa kaldırdı.

Maaşında indirime gitti, imza parasını bıraktı

Sabah'ın haberine göre Mayıs ayındaki görüşmelerde Beşiktaş'tan 3 milyon Euro yıllık ücret talep eden Jason Denayer, bu rakamı 2,5 milyon Euro'ya indirdi. Belçikalı futbolcu, imza parasından da vazgeçti.

Saiss'in maaşı tavan ücret

Haberde Beşiktaş'ın, Denayer'den gelen bu indirimi yeterli bulmadığı ifade edildi. Ahmet Nur Çebi yönetimi, savunma hattına yeni katılan Romain Saiss'in aldığı 1.8 milyon Euro'yu tavan olarak belirledi.