Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli?

Netflix Kore yapımı başarılı dizi Squid Game en çok izlenen dizilerin başında geliyor. Dizide de büyük bir rolü olan Kang Sae-byeok karakterine hayat veren Hoyeon Jung'un kim olduğu merak ediliyor. Milyonlarca takipçiye ulaşan Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli?

Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli?

Asıl mesleği modellik olan Squid Game dizisinde bir yıldız haline dönüşen güzel oyuncu Hoyeon Jung'un hayatı araştırılıyor. Kore draması 'Squid Game' dizisindeki performansı ile kısa sürede dünya çapında ün elde eden başarılı oyuncu Hoyeon Jung'un hayatını sizler için derledik. Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi...

Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli?

HoYeon Jung, 23 Haziran 1994'te Güney Kore Seul'de doğdu ve iki kardeşi var. doğdu. Oyunculuk yapmadan önce mankenlik yapıyordu. Vogue onu "Kore'nin bir sonraki top modeli" olarak adlandırdı ve aynı adı taşıyan şovun 4. sezonunda yer alarak ikinci oldu.

Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Models.com tarafından "En İyi 50" moda modelinden biri olarak gösterildi.16 yaşında modellik yapmaya başladı. Seul Moda Haftası'nda bir menajer olmadan modellik yaptı ve ESteem Models'e imza atmadan önce orada yerleşti ve halka açık olmak için Kore'nin Next Top Model'inde yer aldı.

Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

Korea's Next Top Model'den sonra Vogue Girl Korea, Naylon Korea ve ELLE Wedding gibi dergilerde yer aldı. Ayrıca Shin Hyun-ji ve Hwang Hyun-joo ile First Look Korea dergisinin yayılmasında ve Lucky Chouette için bir kampanyada yer aldı.

Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 4

Jung, 2016'da Louis Vuitton'a özel olarak uluslararası giriş yaptı ve aynı zamanda Açılış Töreni ile çıkış yaptı. O sezon ayrıca Marc Jacobs, Fendi, Max Mara, Alberta Ferretti ve Rag & Bone için yürüdü. Sephora'nın "Let's Beauty Together", Chanel, Gap, Inc., Hermès, ve Louis Vuitton reklamlarında yer aldı.

Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 5

Jung, Vogue Japonya, Vogue Kore, W Kore ve Harper's Bazaar Kore'nin kapağında yer almanın yanı sıra Vogue, British Vogue, Dazed, Love dergisi ve CR Fashion Book için başyazılarda yer aldı. Models.com, 2017'de onu sırasıyla "En İyi Yeni Oyuncu" ve "Yılın Modeli" adayı seçti. 2021 yılında Netflix dizisi Squid Game ile ilk çıkışını yaparak oyunculuğa adım attı.

Squid Game'in Kang Sae-byeok'u Hoyeon Jung kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 6

Hoyeon Jung'un sevgilisi kim?

Jung, Lee Dong Hwi ile ilişki içindedir.

Hoyeon Jung'un instagram hesabı nedir?

@hoooooyeony kullanıcı adına sahip olan Hoyeon Jung kısa süre içinde milyonlarca takipçiye ulaştı. 19,2 milyon takipçiye sahiptir.