Ekranların sevilen dizisi final kararı aldı!

Dijital platformların başarı yakalamasının ardından bir dizi daha erken final yapma kararı aldı. Yaprak dökümünün son dizisi Star Tv'de yayınlanan Sol Yanım oldu. Sol Yanım dizisi veda ediyor.

Ekranların sevilen dizisi final kararı aldı!

BKM'nin Star için çektiği Sol Yanım dizisi ekrana veda ediyor. Başrollerini Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi 13. bölümde final yapacak.

BKM'nin Star Tv için çektiği Sol Yanım dizisi ekranlara veda ediyor. Çarşamba günleri yayınlanan dizinin reytingleri beklenenden kötü geliyordu. Cuma akşamları Seni Çok Bekledim'e yer açmak isterken Akrep'i perşembe ve Sol Yanım'ı da çarşamba günlerine alan kanal, tarihi bir hata da yapmış oldu. Sol Yanım dizisinin 11. bölümünün reytingleri 1-2 oranlarında geldi ve bu da finale giden sürecin önünü açmış oldu.

Sol Yanım dizisi hakkında

Sol Yanım seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak. Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak.

Sol Yanım dizisi oyuncuları kimdir?

Asena-Defne Samyeli
Biricik – Cemre Baysel
Burak – Emre Bey
İhsan – Cansel Elçin
Selim – Tolga Mendi
Serra – Özge Yağız
Nil – Deniz Barut
Onur – Taner Rumeli
Ali – Oktay Çubuk
Barbar – Emre Dinler
Binnaz – Benian Dönmez
Eda – Ecem Atalay                                           
Hülya – Aleyna Şen